Tässä nyt miettinyt, onko tässä suremisessakaan mitään järkeä. Saa vain itsensä entisestään huonommalle tuulelle. Miksi ei voi olla kytkintä, jota vääntämällä saa muutettua mielialan toiseksi. Vaatinee hieman tuotekehittelyä...

On tämä ihmisen pääkoppa vaan aika mielenkiintoinen kapistus. Yrität ajatella mitä asiaa tahansa, niin kuitenkin jo seuraavassa hetkessä mieleen palaavat ikävät asiat. Se ei ole oikein, ei todellakaan ole. Nukkumaan mennessä yrittää ajatella vaikka niitä kuuluisia lampaita, kuitenkin unen päästä kiinni saatuaan herää välittömästi painajaiseen, jossa ikävät asiat ovat saaneet entistä suuremman mittakaavan.

Ns. ex soitteli äsken ja pyysi mukaansa käymään eräässä paikassa, jääköön nyt sanomatta sen tarkemmin. Mieleni teki lähteä mukaan aivan suunnattomasti, mutta päätin kuitenkin jättää käynnin väliin. Ei tästä "erosta" toivu ikinä, jos pitää yhteyksiä entiseen malliin. Tästä muuten varmaankin voi päätellä, että ystävinä erottiin. On sekin melkoinen klisee... Varmasti pysymme jatkossakin ystävinä, mutta nyt pitää keskittyä itseensä ja omaan hyvinvointiin. Hänelle tuskin suurempia traumoja on tullut, hänhän jutun halusikin lopettaa.

Saa nyt sitten nähdä miten pitkään jaksaa tätä blogia päivittää, yleensä kyllästyn tämän tyyppisiin asioihin hyvin nopeasti. Tosin olen tässä lueskellut muiden blogeja, ja jotenkin ehkä on helpottanut nähdä, että en ole murheineni yksin. En nyt silti toivo kenellekään tällaisia vastoinkäymisiä kuin minulle on tullut.